Wallstickers vokser i popularitet

For mange unge mennesker i dag er det næste en umulighed, at købe dyre malerier, uanset om de er originale eller ej, og posters er bare slet ikke lige så cool. Så er det jo heldigt at moden i dag er skiftet, fra posters og malerier, eller blot hylder der bærer stearinlys, til noget så enkelt som wallstickers. Moden skifter, så ligesom wallstickers var spået til at være en døgnflue, skal man bare huske én ting – de er slet ikke nye. De kom frem en gang i 80erne, hvor man begyndte at eksperimentere med noget lignende, men siden hen har det altså taget fart. De bliver ved med at blive brugt, og de bliver ved med at være spændende. Især blandt unge. Her er en hurtig guide til, hvordan man bruger sine wallstickers.

 

verdenskort-stue

 

Montering

Monteringen er enkelt, og her er en hurtig guide til dig, hvis du skal bruge den.

  1. For det første skal du tørre væggene grundigt før du overhovedet tænker på at anbringe wallstickers på dem.
  2. Når de har fået lov at tørre i omkring 4 timer, kan du begynde monteringen.
  3. Pak dine wallstickers ud af pakken og dan dig et overblik – er det et stort motiv, eller er det et lille motiv.
    1. Når du er ny til det, er det bedst at starte med et lille motiv! Dermed ikke sagt det er umuligt, du skal bare holde tungen lige i munden!
  4. Den ene side er klæbrig, den anden er ikke. Påfør den klæbrige side på væggen, sørg for dette gøres nøjagtigt du får nemlig kun ét forsøg.
  5. Træk langsomt bagbeklædningen af og du vil se stickeren hænger fast på væggen

Faktisk er skridt 1 i denne liste den vigtigste, fordi hvis du glemmer at tørre væggene, så falder de simpelthen af, de holder ikke længe!