Hvorfor anvende en e-cigarett?

Rigtig mange mennesker har kigget på e-cigaretten og tænkt “den virker ikke alligevel, jeg holder mig til cigaretter”. Men nye tal har vist, at der i stigende grad er tilbøjelighed til, at flere og flere går over til e-cigaretten. Det er et sundere og billigere alternativ til de traditionelle cigaretter, hvorfor rigtig mange vælger at ryge e-cigaretter. Det er vigtigt at understrege, at det ikke er sundt at ryge e-cigaretter.thumbnail_23
Når man ryger en traditionel cigaret, inhalerer man ca. 4.000 forskellige giftstoffer. Det er giftstoffer, som man kan være foruden ved køb af en e-cigaret. De fås i mange forskellige typer, modeller og afskygninger, sådan en e-cigaret, hvorfor det kan være en jungle, at finde den helt rigtige til dig.
Men det spørgsmål som mange stiller sig selv er “hvorfor skal jeg anvende en e-cigaret. Der er jo også røg i, ligesom en almindelig”. Det er ikke helt korrekt. En e-cigaret producerer nemlig kun damp, hvilket gør at du uden problemer kan ryge på den inden for. Det efterlader ikke lugt eller noget.

Grunde
Her er et par grunde til, at du som ryger, bør gå over til en e-cigaret.

Det er billigere (du sparer mange tusinde kroner på cigaretter om året)
Sundere. Da den ikke indeholder alle disse giftstoffer, som en traditionel cigaret.
Du udsætter ikke dine børn og andre for passiv rygning.
Du kan ryge hvor som helst (Nogle foreninger og kommunale bygninger, har dog forbud mod e-cigaret.
Lettere. Du behøver ikke udenfor eller skal til at have en lighter frem.
Mere behageligt. Du behøver ikke at stå ude i regn og blæst for at ryge.
Læs mere her…

Økonomi
Alle disse punkter, er nogle som er stillet op, for at danne et overblik over, hvorfor du bør vælge en e-cigaret frem for traditionelle. Der er ingen fordele ved at ryge cigaretter, hvis du sætter dem op mod e-cigaretter ihvertfald. E-cigaretter er bare nemmere, bedre og sundere. For dig, dit helbred og din økonomi.
Du vil især kunne mærke det på din økonomi, at du vil have langt flere penge mellem hænderne siger deE-cigarett, fordi du ikke lige bruger 40 kroner om dagen på cigaretter. Men derimod laver en engangsinvestering i en e-cigaret. Der skal selvfølgelig løbende købes væske til din e-cigaret. Men disse omkostninger, vil ikke komme i nærheden af hvad du ville have brugt på at købe cigaretter.
Her var en masse gode grunde og argumenter, til hvorfor du bør/skal vælge en e-cigaret, hvis du er ryger.