Forny dit hjem med flotte wallstickers

Billeder siger mere end tusind ord, men et inspirerende citat går aldrig af mode, og nu kan du få det direkte op på din stuevæg som en elegant veggdekor tekst.

Wallstickers

Overvejer du at give din stue en overhaling? Eller er det måske soveværelset der trænger til et nyt look? Så tænker du måske på at investere i nyt tapet eller forsøge dig med noget kreativt – som når hovedpersonen i din yndlingsfilm maler blomster eller citater på sin væg. Men måske er du ikke helt sikker på, om tapetet virkelig er den løsning du ønsker, og måske stoler du ikke nok på dine egne evner med en pensel til ligefrem at male væggen selv. Så er det heldigt at der findes et alternativ. Med smarte vegg stickers kan du nemt give dit hjem stil og personlighed på ingen ting.

Mulighederne er uendelige

Wallstickers kommer i et stort udvalg af farver, motiver og størrelser, så du kan med sikkerhed finde nogle, der passer til lige nøjagtig din stil. Udforsk de mange muligheder, og vær ikke bange for at kaste dig ud i noget nyt og anderledes. I modsætning til tapetet og malingen, er en vægsticker kun permanent så længe du ønsker den skal være det. På samme måde som du kan skifte malerier og fotorammer ud, kan du også skifte dine wallsticks. Med andre ord, er spillereglerne ændret, så din væg ikke behøver se ens ud flere år af gangen. Hvis du er typen der elsker forandring er denne form for vægdekoration lige noget for dig. Og du bestemmer som sagt selv. Er du i højere typen, der indretter i en stil der skal holde mange år frem, kan du vælge at lade stickersne hænge. Med de mange designmuligheder, vil du uden tvivl kunne finde netop det tidløse motiv, som du kan se dig selv vågne op til hver dag de næste mange år.

Få de helt rigtige ord op på væggen

Er blomster og balloner ikke lige dig? Kan du ikke forestille dig at klistre et verdenskort direkte på væggen? Og er du generelt mere til ord end billeder? Så er vægdekor-tekst måske et bedre valg for dig. Der findes mange smukke og inspirerende citater i verden, og mange af dem kan du nu få som wallsticks. Tilføj en enkel og elegant detalje til dit hjem med netop de ord, der inspirerer dig. På den måde får du mere ud af din vægdekoration end blot noget pænt at se på. Med dit yndlingscitat over dørkarmen, ved siden af sengen eller under tv’et, kan du starte, slutte og leve hver dag med inspirationen ved din side.